Nové Reduced price!
Koupelna Přezůvky Rack Nástěnný Boty Organizátor Skládací Stojan Na Boty Závěs Samolepící Skladování Držák Pro Ložnice, Sprchový Kout

Koupelna Přezůvky Rack Nástěnný Boty Organizátor Skládací Stojan Na Boty Závěs Samolepící Skladování Držák Pro Ložnice, Sprchový Kout

159.24 Kč

-34%

244.84 Kč

Nový produkt

Skladem

Štítky: sobuy bambusový botník, boty skříně, boty organizátor, skládací koupelna, přezůvky, box boty, stojan na boty, boty rack organizátor dřeva čínský, ika skladování, šatna, lowepro.

65843 Hot Prodej

Popis :

【Tři-v-jednom Skládací Pantofle na oblečení】 Unikátní skládací design dělá tento přezůvky na oblečení pohodlné a snadné, aby plně využít každý kousek prostoru, i když rohu, nebo dveří.Můžete umístit 3 páry bot s tímto rack.

【Multi-funkční Organizér na oblečení】 To není jen koupelna pantofle na oblečení, ale také multi-funkční organizér na oblečení, což může být závěs pro mnoho věcí, jako je ručník, žínka, závěsů, oblečení, atd. S tímto na oblečení, koupelna, přezůvky, může zůstat den a být v pořádku.Můžete také třídit své věci do ložnice, koupelny nebo jakékoliv jiné místo, velmi dobře.

【Magie Akrylové Lepidlo】 boty rack je připojen na hladký povrch ( jako je sklo, mramor, lesy, atd.) pomocí magie akrylové lepidlo, které může organizátor rack pevně upevněn na stěně, a to nenechá žádnou stopu na zdi, pokud chcete, aby to pryč.

【Eco-friendly a Odolného Materiálu】 Tato bota organizátor stojan je vyroben z ABS plastu, který je lehký, odolný, non-toxické a eco-friendly.Je to velmi snadné a praktické pro každodenní použití.

【Snadné Být Nainstalován A Používán】 Tato samolepící boty skladování držák je připojen k hladké stěně pomocí Akrylové lepidlo, takže si můžete jen otřete stěny s čistým ručníkem a pak vložit stojan na hladký povrch.Můžete si dát jen pár, nebo 3 párů bot, ručník, žínku, závěsů, oblečení, atd. nebo jiné kompatibilní věci.

Materiál:Plast

Velikost:28.5*5.5*4.5 cm/11.22*2.17*1.77 palec

Barva:Šedá,růžová,modrá

Balení:1ks

Materiál Plastové
Číslo Modelu 443285
Koupelna Boty Držák Koupelna Boty, Věšák Samostatně
Původ KN(Původu)

Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Související produkty