Nové Reduced price!
Anion specifikace nano energie brýle přizpůsobené | s polarizační sluneční brýle bp-8709

Anion specifikace nano energie brýle přizpůsobené | s polarizační sluneční brýle bp-8709

917.89 Kč

-13%

1 067.31 Kč

Nový produkt

Skladem

Štítky: chanel brýle, brýle žena, sklo mužů, polární brýle, muži brýle, sungless, gucci brýle, sklo ženy, sluneční brýle brýle prodej, suglass.

1

Produkt synopse: Většina lidí může dojít k nějaké oční problémy během roku. Jako je únava očí, suché, byl plný krve, a zavolat, jako je například infekce nebo svědění očí odborníci zpochybňována. V současné době, medicína se ukázalo, že v očích většiny onemocnění jsou způsobena hypoxií (nedostatek kyslíku). Když oko kyslíku a vody je nízký, pomalý metabolismus a detoxikační proces kolem očí, protože hlavní příčinou onemocnění očí, jako je astigmatismus, glaukom, šedý zákal, krátkozrakost, presbyopie, vločky, suché oči začnou produkovat. BP Anion obsahu mezi 1500 + až + 1700, bude v oblasti očí vydání Anion a JEDLE, podporovat krevní oběh a metabolismus, zlepšit a vyhnout se oční onemocnění, ve stejnou dobu, aby se oblasti očí, aby chladný a osvěžující účinek.

Doprava:

1.Položky budou odeslány do 1-5 pracovních dnů. 2.Budeme posílat položky do 1-5 pracovních dnů po obdržení platby vymazány bez další speciální situace. 3.Položky jsou dodávány prostřednictvím mezinárodní letecky china post,Obvykle,poskytujeme doporučený balík služeb pro položku poštovné,s sledovací číslo.Za normálních okolností,doprava trvá cca 15-30 pracovních dnů.Někdy doručení bude trvat déle, pokud balíček je vybrán celní namátkové kontrole. 4.Dodací lhůta v konečném důsledku závisí na účinnosti celní a kurýrní služby společnosti. 5.Pro mezinárodní Kupující,prosím, na vědomí: Dovozní cla ,daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce cena jednotky.Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost. Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady.Jsme zodpovědní pouze za poštovné,protože nejsme zodpovědní za celní odbavení. Kupující musí zvládnout celního odbavení tím, že je vlastní,。 Zpětnou vazbu: 1.Vaše zpětná vazba je opravdu pro nás důležité,věnujte prosím několik sekund opustit velkou zpětnou vazbu, pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby,děkuji moc. 2.Nabízíme vždy nejlepší ceny pro nejlepší produkty a služby pro vás. 3.Prosím, kontaktujte nás přes Jasova.cz nebo E-mailu před odjezdem neutrální (3 hvězdičky) nebo negativní(1-2hvězdičky)zpětnou vazbu.Budeme se snažit v našich silách vyřešit problém a nechat vám šťastný nákupní nálada zde .děkuji.

Typ Položky Brýle
Značka NE-WOLAND
Číslo Modelu bp-8709
Čočky Materiál Polykarbonát
Pohlaví MUŽI
Model
Brýle Typ Sluneční brýle
Materiál Rámu Polykarbonát
Název Oddělení Dospělé
Styl Brýle
Objektivy Optické Atribut UV400

Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Související produkty